З давніх-давен Різдвяні та Новорічні свята були особливим святом для кожного українця. Різдвяні вертепи, дитячі колядки, щедрівки, вечори у колі сім’ї, все це було та залишається невід’ємною складовою української культури, наших звичаїв та традицій.

Цього року, через російське вторгнення, Різдвяні та Новорічні свята, мають гіркий присмак. Проте, життя триває і ми маємо бути сильними, продовжувати розвивати культурні традиції українського народу та нашого краю.

Вже який рік Савранську селищну раду відвідують щедрувальники, адресуючи всім щирі побажання, щедро зігріті добрим словом і гарними колядками та щедрівками.

Можна сміливо стверджувати – свято вдалося! Савранська громада за традицією багатьох поколінь, зустрічала радісно усіх охочих. Усі пройнялись святом Різдва, запальної Маланки, святом святого Василя.

Щедрівники побажали всім присутнім щастя, здоров`я, миру, благополуччя та Перемоги нашій Україні.

Від усієї громади, селищний голова Сергій Дужій, подякував щедрівникам за гарний настрій, чудові привітання та віддячив щедрівників солодкими подарунками і доклав кошти від усього колективу до скриньки для допомоги Збройним Силам України.