В умовах війни, яка ведеться на теренах рідної Батьківщини, наш громадянський обов’язок - допомогти та підтримати бійців Збройних сил України, всіх військових формувань, що захищають нашу незалежність та нашу свободу.

Начальником Подільської районної військової адміністрації Михайлом Лазаренко від самого початку вторгнення російських окупантів 24 лютого 2022 року було ініційовано проведення широкомасштабної акції «Допомагаємо передовій!», яку керівник району за участі голів територіальних громад, аграріїв, підприємців, небайдужих громадян нарощує і на теперішній час.

Сьогодні, МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО вже вкотре передав командуванню одного з підрозділів Національної Гвардії України дорогий і такий необхідний нашим воїнам прилад – ТЕПЛОВІЗОР.

Вказана допомога стала можливою завдяки зусиллям та участі у реалізації ініціативи очільника військової адміністрації з боку ЧУРБАКОВА РУСЛАНА ВАСИЛЬОВИЧА - директора ТОВ «Елеватор Плюс» Зеленогірської селищної ради Подільського району.

ЗА ЩО ВАМ ВЕЛИКА ПОДЯКА, РУСЛАНЕ ВАСИЛЬОВИЧУ !

Впевнені, що тепловізор буде активно та ефективно використаний нашими Героями у боротьбі із російським агресором, у звільнені наших територій від загарбників.

СЛАВА УКРАЇНІ ! ДОПОМАГАЄМО ЗСУ !