«Наші захисники та захисниці обороняють Україну та витісняють супостата за межі нашої держави. Ми ж як другий фронт повинні допомагати технікою та інвентарем. Підтримка наших військових – незмінний пріоритет сьогодення»,- зазначив начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.

За ініціативи начальника Подільської РВА Лазаренка Михайла Дмитровича, в м. Подільск вже вкотре відбулась передача авто-Перемоги та військових приладів нашим захисникам з підрозділу Національної гвардії України, що виконує бойові завдання на сході країни. Цього разу нашим Героям були передані 2 автомобіля : Volkswagen Touareg та Mitsubishi L200.

Михайло Лазаренко, військовослужбовці та всі присутні подякували за любов до Батьківщини, вагому волонтерську допомогу у вигляді авто – Перемоги аграріям Савранської та Балтської громад:

- Керівнику ПСП ім. Котовського Прокоф’єву Миколі;

- -Керівнику ПП «Левчик» Шаповалу Олександру;

- Керівнику ТОВ «Агропромисловий комплекс «Саврань» Бондарчуку Володимиру.

Ці машини підходить військовослужбовцям через їх прохідність та габарити.

Також, наші військові отримали ТЕПЛОВІЗОР від директора ПП «Росинка» Подільської територіальної громади Чебан Інни.

Цей пристрій здатний зафіксувати найменшу зміну температури, а тому українські військові можуть побачити розташування та пересування ворога навіть тоді, коли це практично неможливо через відсутність освітлення.

Віримо, що небайдужість наших трудівників тилу – нададуть захисникам ще більше сил і натхнення для скорішого визволення українських земель від окупантів.

ДОПОМАГАЙТЕ ЗСУ!

ВОНИ БОРОНЯТЬ НАШУ ЗЕМЛЮ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!