Шановні жителі та гості Савранської громади!

Прийміть щиросердечні вітання зі святом світлого Воскресіння Христового!
Великдень – найдобріше та найсвітліше свято. Але, на жаль, це вже другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни.
Сьогодні ми з вами по-новому переживаємо боротьбу добра і зла, ми є свідками й учасниками цього непростого протистояння.
Багато наших Захисників зустрічають свято на передовій. Саме завдяки їхній самовідданості ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні. Доземно вклоняюся Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи Перемогу. Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів.
Нехай цьогорічний Святий Великдень принесе нам довгоочікувану радість Перемоги, подарує впевненість у завтрашньому дні, вселить спокій у серця, оживить душі та укріпить віру!
Божого захисту всім нам! Особливо тим, хто на передовій, хто в сховищах, хто далеко від свого дому… Пам’ятайте: де б ми не знаходилися - думками ми всі поруч. Нас об'єднує віра у Батьківщину, Збройні сили, Перемогу і розквіт України після війни.
Нехай Благодатний Вогонь буде в серці кожного українця та оберігає наші долі від опіків. Й осяє кожну душу, кожну домівку, родину, всю Україну та об’єднає Божим миром.
Бажаю Вам та Вашим близьким сердечного тепла, великого людського щастя і радісних Великодніх свят!
Христос Воскрес! Воскресне Україна!
З повагою,
Виконуючий обов’язки
селищного голови                                Євген НАСЕЛЕНКО