26 травня 2023 року у школах Савранської громади відбулись урочисті лінійки присвячені святу останнього дзвоника. Для шкoлярів цей день старт до літніх канікул, а у випускників - початок дорослого життя. Учні, батьки та вчителі зібралися на пoдвір’ях свoїх шкіл, щoб привітати дітей з цією подією.

Виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко відвідав святковий захід у Савранському ліцеї. З вітальним словом звернувся до учнів та випускників, побажавши добра, здійснення мрій, а головне не помилитися у виборі професії. Подякував вчителям за працю та відданість обраній справі.
На урочисту лінійку до Концебівського ліцею завітав перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко, який привітав з останнім дзвоником учнів, їх батьків, вчителів. У своєму виступі зазначив, що закінчення школи є важливим етапом в житті молодого покоління, побажав успіхів та життєвих гараздів.
Заступник селищного голови Олександр Лавренюк відвідав урочисту лінійку у Бакшанському ліцеї, де щиро привітав школярів із закінченням навчального року.
Завершились святкові лінійки традиційним і символічним «останнім дзвоником».