6 червня 2023 року російські війська підірвали дамбу Каховської ГЕС в Херсонській області, спричинивши справжній екоцид на Півдні України. Через руйнування почався неконтрольований скид води. Рятувальники працюють цілодобово, аби ліквідувати наслідки руйнувань та евакуювати людей, а вся Україна долучається до допомоги регіонам.
Наразі найгострішою проблемою Херсонщини є відсутність питної води. Сьогодні колектив КНП «САВРАНСЬКИЙ ЦПМСД» Савранської селищної ради передав на пункт збору гуманітарної допомоги для мешканців Херсонщини 300 л чистої питної води, яку згодом буде доставлено до місця призначення. Воду буде передано жителям населених пунктів, що найбільше постраждали від підриву Каховської ГЕС та наразі гостро потребують підтримки.
Дякуємо за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.
Допоможемо мешканцям Херсонської області!
Переконливо просимо не бути байдужими до людського горя!
Збір проводиться в Савранській селищній раді за адресою: селище Саврань, вул. Соборна, 9. та по старостатах. Контактний телефон 0966228965 - Олег Орлов.
Тільки разом ми здолаємо всі біди та ПЕРЕМОЖЕМО клятого ворога.
Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальне цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.