Сьогодні не можна переоцінити роботу людей, які у важкі для країни часи згуртувалися, людям доброї волі, які знайшли у собі сили робити добрі справи, не чекаючи подяки чи винагороди, та активно допомагають українській армії.
В Україні під час війни волонтерський рух продемонстрував усьому світові потужну силу, що здатна об’єднувати, організовувати, допомагати та вирішувати надскладні завдання. Волонтерських дух охопив значну частину населення, навіть малі діти долучилися до волонтерської діяльності.
Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко ініціює волонтерство та своїм особистим прикладом показує, що разом ми зможемо протистояти викликам найважчих часів для України.
В Савранській громаді координує роботу волонтерського загону Галина Бурик, матір двох захисників. У складі загону трудяться жінки, які працюють задля допомоги нашим захисникам, що мужньо та відважно відстоюють незалежність України.
Ці невтомні жінки проявили себе з початком повномасштабної війни –збирали теплі речі, засоби гігієни, продукти харчування та готували їжу для підрозділів Збройних сил України.
Доставку вантажу до мужніх Героїв здійснює волонтер Микола Яровий.
Всім волонтерам та волонтеркам – від діток до людей літнього віку, які самоорганізувались , без фінансової підтримки селищних рад, самі донатять гроші, готують, плетуть, консервують, печуть тощо, – ДОЗЕМНИЙ УКЛІН!
Саме сьогодні наша з вами підтримка ще більш важлива. Разом – ми сила!
Ви доводите це!
Слава Україні!