ШАНОВНІ ВОЛОНТЕРИ!
Вітаю Вас з професійним святом – Міжнародним днем волонтерів.
Цей день, без перебільшення, ще можна назвати професійним святом небайдужих людей, адже волонтери – це саме та сила, яка нас об’єднує та заохочує простягати руку ближньому та долучитися до загальної справи. Бути волонтером – важлива і відповідальна місія.
Поняття «волонтер» в Україні набуло нового змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч ворогові на Сході України. Саме волонтери тоді стали першими посередниками між народом і військовими, стали їхньою підтримкою та опорою. Вони допомагали й допомагають стримувати ворога та ефективно виконувати бойові завдання. Особливо це відчувається тепер, після підступної повномасштабної агресії з боку російської федерації.
Дорогі волонтери!
Прийміть найщирі вітання зі святом та слова подяки за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує.
Я впевнений, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!
Бажаю нашим волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.
Разом – ми сила! Разом ми переможемо!
З повагою
Виконуючий обов’язки
селищного голови Олег ЖИРУН