Вже другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах воєнного стану. Військовослужбовці ЗСУ цілодобово стоять на варті нашого спокою, обороняючи кордони України на землі, в повітрі і на морі.
Сьогодні, з нагоди свята, у Савранському базовому будинку культури проведений тематичний захід до Дня Збройних Сил України. На початку заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України.
Від імені усієї громади виконуючий обовязки селищного голови Олег Жирун зі словами вдячності звернувся до військовослужбовців, які в цей складний час одягли військову форму і взяли до рук зброю для захисту рідної землі та побажав міцного здоров’я, незламного духу, а головне - омріяної нами всіма ПЕРЕМОГИ.
День ЗСУ – це свято не лише професійних військових, а свято всієї країни, кожного добровольця, кожної української родини, оскільки всі ми сьогодні боронимо нашу державу від ворога, але кожен у свій спосіб – працюємо, допомагаємо, навчаємо, лікуємо, волонтеримо.
Разом ми подолаємо ворога!
Слава Україні! Слава Збройним силам України! Героям слава!