Департамент освіти і науки Одеської ОВА проводить опитування щодо відбору ідей офіційного спортивного талісмана Одеської області у межах змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Місія спортивного талісмана — відобразити дух нашого регіону, принести удачу спортсменам і підсилити святкову атмосферу.

Опитування буде проводитися у два етапи.

I етап: з 7 лютого по 15 лютого приймаються пропозиції ідей спортивного талісмана від семи районів області. До опитування запропоновано залучити представників учнівського самоврядування, які вивчать думку школярів, учителів та оберуть варіант, який надасть більшість.

II етап: у період з 16 по 20 лютого кращі 7 ідей будуть виставлені на голосування на сторінках у наших соціальних соцмережах (посилання буде додатково), де кожен бажаючий зможе віддати свій голос за вподобаний йому проєкт. Після чого ідея, яка набрала за підсумками анкетування найбільшу кількість голосів, офіційно стане спортивним талісманом Одещини.

Переконані, що спортивний талісман стане яскравим символом змагань і буде використовуватися в рекламних, комунікаційних та інших заходах, які спрямовані на формування позитивного спортивного іміджу Одеської області.

Учнівська молодь Одещини, на вас покладаємо великі надії! Долучайтеся!