15  січня 2022 року на базі Бакшанського НВК пройшов перший етап Волейбольного турніру присвяченій 90-Річницій Одеської області та популірізаціі даного виду спорту в різних населених пунктах нашої громади.На свято волейболу завітав перший заступник Селищного голови М М Базей де привітав всіх учасників спортивного заходу з Новорічними святами та побажав перемоги кожному колективу. На турнір відгукнолось та підтримали пропозицію організаторів вісім спортивних колективів Дубинівський старостат, Концебівський старостат, Бакшанський старостат був представлений двома колективами з селища Саврань теж було два колектива, а також гості з Кіровоградської області та Неділковський старостат. Суперники були визначені та поділені на Дві групи де зустрічі проходили за круговою системою, переможець своєї групи одержував путівку до фіналу.Турнір проходив в дружній та спортивній атмосфері. До вашої уваги результати турніру:

1-місце Концебівський старостат
2-місце Прибужець (смтСаврань)
3-місце Прибужець (смтСаврань-Юнаки)
4-місце Неділковський старостат
5 місце Дубинівський старостат
6 місце Бакшанский старостат
7 місце Бакшанський старостат (Юнаки)
8-й учасник з Кіровоградської області брав участь не в Залік спортивного заходу.
Окрема подяка Всім штатним працівникам НВК та Бакшанському старостату за допомогу в проведенні першого етапу Відкритої першості громади з Волейболу.
За фінансову допомогу окрема подяка ТОВ ТД Савранський-хліб та Голові ТОВ Нива Фінику Володиру Іванович за підтримку спортивного життя на тереторії громади.
Також слід відмітити Оргкомітет який складався Андрій Рудик, Максим Лісніченко та Волошановська Дарина.