22 квітня 2024 року за головуванням Алли Починок відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксана Майхер, начальник відділу соціального захисту населення Людмила Воробйова та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін в Положення про координаційну раду з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення.
2. Про ліквідацію Капустянської філії Бакшанського ліцею Савранської селищної ради Одеської області та Йосипівської філії Бакшанського ліцею Савранської селищної ради Одеської області.
3. Про створення закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Барвінок» с. Капустянка Савранської селищної ради Одеської області.
4. Про створення закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» с. Йосипівка Савранської селищної ради Одеської області.
5. Про пониження ступеню, перейменування та затвердження статуту закладу освіти Савранської селищної ради Одеської області.
6. Про пониження ступеню Слюсарівської філії Савранського ліцею Савранської селищної ради Одеської області.
7. Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників відділу освіти молоді та спорту Савранської селищної ради Одеської області
8. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету».
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.