Сьогодні, 22 травня 2024 року, в Савранській селищній раді відбулася робоча зустріч з начальником Подільського РУ ДСНС полковником Сергієм Добрянським, заступником начальника Подільського РУ ДСНС полковником Олександром Оровцем, начальником Савранського підрозділу ДСНС майором Вадимом Степановим. Обговорювалися питання роботи місцевої добровільної пожежної команди, належного утримання і оснащення укриттів та захисних споруд на території громади, а також взаємодії у випадках надзвичайних ситуацій.
За дорученням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна, участь у робочій зустрічі взяли заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник фінансового відділу Алла Колеблюк, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко та головний спеціаліст селищної ради Петро Гонтар.
Під час зустрічі обговорювалися питання організації роботи місцевої добровільної пожежної команди на території громади та інші важливі організаційні питання. Начальник Подільського РУ ДСНС полковник Сергій Добрянський наголосив на важливості проведення таких спільних нарад, адже це дає можливість оперативніше реагувати на виникнення різноманітних надзвичайних подій, в тому числі пожеж, у найвіддаленіших населених пунктах.
У результаті робочої зустрічі, учасники домовилися про активну співпрацю і взаємодопомогу, що сприятиме підвищенню рівня безпеки в громаді та ефективнішому реагуванню на надзвичайні ситуації.