Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко прийняв участь в нараді спільно з своїм першим заступником Оксаною Лободою, головою військово-лікарської комісії Подільського району Іваном Гуком та головами територіальних громад Подільщини.

На порядок денний з очільником Одеської ОВА було винесене питання «Про проблемні питання щодо організації оповіщення призову на військову службу по мобілізації та території Одеської області районними військовими адміністраціями, сільськими, селищними, міськими радами, проходження військово-лікарської комісії та шляхи їх вирішення».

Разом з тим, після онлайн-засідання , Михайло Лазаренко провів нараду з головами територіальних громад Подільського краю, де було обговорено важливі питання життєдіяльності району, деякі з них:
?облагородження та прибирання територій;
?весняно-польові роботи;
?наповнення місцевого бюджету;
?допомога незахищеним верствам населення.

?Окремо зупинились на питанні прозорого використання бюджетних коштів. Очільник району зауважив, що кожного тижня проводиться засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність” при Подільській РВА, метою якої є перевірка сумнівних тендерів. Михайло Лазаренко наголосив, що основні потреби зараз – на фронт та для фронту!

✔️Також, присутні заслухали доповідь керівника району щодо результатів відкриття ІІІ районного етапу змагань “Пліч-о-пліч”, які нещодавно стартували на Подільщині. Михайло Дмитрович подякував кожному голові громади за активну участь та підтримку дітей в участі в заходах.

??В ході робочої наради всі присутні отримали важливу інформацію щодо налагодження роботи та мали можливість задати питання та отримати вичерпні відповіді.