Сьогодні, 7 травня 2023 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, директор Савранського ліцею Олександр Лебеденко та тренер команди з черліденгу Ірина Кожухар взяли участь у урочистому закритті ІІІ районного етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг».
На початку заходу всіх присутніх привітав голова районної державної адміністрації Лазаренко Михайло Дмитрович.
Завершення районного етапу позначає не лише кінець змагань, але й початок підготовки до обласного етапу, де команди Подільського району покажуть свою майстерність і змагатимуться за вищі нагороди. Організатори та учасники висловлюють надію, що цей етап став хорошою платформою для розвитку спортивних талантів та зміцнення духу молоді в регіоні.
За підготовку команди призера, новаторські ідеї, виховання у підростаючого покоління любові до спорту та активного способу життя директора Савранського ліцею Олександра Лебеденко нагородили Грамотою Подільської РВА.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун привітав команди Савранської громади, які представляли нашу громаду в ІІІ районному етапі всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» та вручив кожній команді ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на 5000 грн. (п’ять команд – п’ять сертифікатів на загальну суму 25000 грн.) на придбання спорт інвентарю для подальшого тренування.
Вітаємо!