В Савранській громаді відбувся турнір з дзюдо присвячений до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. За звання найкращих боролися 11 команд, понад 200 юнаків та дівчат – юних спортсменів з різних куточків України. Вони демонстрували свою спритність і спортивну майстерність у різних вагових категоріях.
Тож сьогодні, 8 травня 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун разом з начальником Подільської військової адміністрації Михайлом Лазаренком, головою Подільської районної ради Миколою Соколовим, депутатом Одеської обласної ради Вадимом Колойденком, головами громад Подільського району, депутатами Саврпанської селищної ради взяли участь у урочистому відкритті змагань та привітали юних учасників та побажали їм спортивного азарту, наполегливості та наснаги на шляху до перемоги, адже Золоті медалі зроблені не із золота - вони зроблені з поту, рішучості і рідкісного сплаву, який називається силою волі! Тож вперед до Перемоги!
Перед початком турніру учасники та присутні гості вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих воїнів, які загинули у Другій світовій війні та сучасних Героїв, які загинули за незалежність України, а також всіх невинних жертв війни.
Такі спортивні змагання сприяють вихованню патріотизму наших дітей та молоді, популяризують дзюдо і спорт в Україні, допомагають підвищити спортивну майстерність, сприяють дружбі між спортсменами різних регіонів нашої держави.
Гості турніру відмітили важливість проведення такого роду спортивних заходів та побажали юним спортсменам приємних вражень і гарних успіхів.
За вагомий внесок в розвиток боротьби дзюдо, всебічну підтримку спорту, сумлінну працю, відданість справі, розвиток підростаючого покоління подякою Подільської районної ради нагородили:
• Вадима Колойденко – віце-президента Одеської обласної федерації дзюдо, депутата Одеської обласної ради;
• Юрія Сливку – директора ТОВ «Відродження»;
• Олександра Волошина – директора ФГ «Вогас», депутата Савранської селищної ради;
• Валерія Самойлюка – приватного підприємця, депутата Савранської селищної ради;
• Віктора Сливку - директора ФГ «Відродження - СВМ», депутата Савранської селищної ради;
За результатами змагань переможців відзначено дипломами, медалями та подарунками.IMG 2800IMG 2836IMG 2736IMG 2842