24 вересня 2021 року в ході підготовки до проведення наступної сесії селищної ради відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та гласності, засобів масової інформації під головуванням Олександра Миколайовича Паламарчука.

В засіданні комісії взяли участь секретар селищної ради Герасимішина С.В та депутати селищної ради Таранюк С.В., Терлецький М.В., Хапатнюковський О.В., Білоус В.Г..

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання   постійної комісії селищної ради з питань прав людини,

законності,правопорядку, депутатської діяльності, етики та гласності,

засобів масової інформації

1.   Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 10.12.2020 року № 25-VIII «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу».

Доповідач: Кравець О.С.

2.   Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 28.01.2021 року №112-VIII «Про створення та затвердження складу Опікунської ради при виконавчому комітеті Савранської селищної ради».

Доповідач: Кравець О.С.

3.   Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 25.03.2021 року № 227-VIII «Про створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Савранської селищної ради».

Доповідач: Бевзюк О.І.

4.   Про утворення старостинських округів та затвердження Положення про старосту

Доповідач: Терпан О.В.

5.   Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Савранської селищної територіальної громади

Доповідач: Гуцол Г..В.

6.   Про затвердження Кодексу етики депутатів Савранської селищної ради.

7.   Різні. (Ознайомлення з проектом документу «Меморандум про співпрацю селищної ради з ГО «ЩИТ»)

Після обговорення всіх питань постійною комісією був наданий ряд рекомендацій, які будуть враховані під час проведення чергової сесії селищної ради.