20 грудня 2022 року за головуванням Людмили Чумак відбулось засідання спільної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту

В засіданні комісії взяли участь Дужій С.Г.– селищний голова, Герасимішина С.В.- секретар селищної ради, Базей М.М.- перший заступник селищного голови, Лавренюк О.М.- заступник селищного голови, Колеблюк А.Ф.- начальник фінансового відділу, Терпан О.В.- начальник відділу правового забезпечення і кадрової роботи селищної ради, Лещенко В.Б.- головний лікар КНП «Савранський ЦПМСД», Усата С.І.- начальник відділу освіти, молоді та спорту, Орлов О.А.- головний спеціаліст (з питань протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи), Ткаченко А.В.- головний бухгалтер селищної ради, Гуцол Г.В.- начальник відділу, головний архітектор, Яновська Л.А.- директор КЗ «ЦКДІТ» та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23 грудня 2021 року №1682-VIII «Про селищний бюджет на 2022 рік»
Доповідач: Колеблюк А.Ф.
2. Про селищний бюджет на 2023 рік.
Доповідач: Колеблюк А.Ф.
3. Про надання згоди на прийняття товарно-матеріальних цінностей.
Доповідач: Ткаченко А.В.
4. Про організацію харчування дітей в закладах освіти Савранської селищної ради у 2023 році.
Доповідач: Усата С.І.
5. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ
Доповідач: Терпан О.В.
6. Про внесення змін та доповнень до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Савранської селищної територіальної громади Одеської області.
Доповідач: Орлов О.А.
7. Про виключення з мережі закладів культури Савранської селищної територіальної громади клубних закладів та внесення змін до структури КЗ « ЦКДІТ» Савранської селищної ради
Доповідач: Яновська Л.А.
8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Савранський ЦПМСД»» Савранської селищної ради Одеської області на 2021-2025 роки.
Доповідач: Лещенко В.Б.
9. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Савранської селищної ради на 2022-2025 роки
Доповідач: Лавренюк О.М.
10. Про хід виконання Правил благоустрою на території населених пунктів Савранської селищної територіальної громади
Доповідач: Гуцол Г.В.
11. Про оптимізацію (скорочення) структури та загальної чисельності працівників апарату Савранської селищної ради, її виконавчих органів.
Доповідач :Асауляк Т.П.
Всі питання порядку денного комісією селищної ради були опрацьовані та з внесеними змінами та доповненнями рекомендовано винести на сесію селищної ради.