20 грудня 2022 року за головуванням Самойлюк В.В. відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань містобудування, агропромислового розвитку, земельної реформи, земельних відносин, екології та раціонального природокористування.

В роботі комісії взяли участь Дужій С.Г.– селищний голова, Герасимішина С.В.- секретар селищної ради, Терпан О.В.-начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи, Гуцол Г.В.- начальник відділу архітектури, містобудування та охорони праці, Рябокоровка В.М. – начальник відділу земельних ресурсів селищної ради, Козійчук Т.М.-староста Вільшанського старостинського округу Савранської селищної ради, Бережна С.В.- фінансовий директор ТОВ «ГРАНСТРОЙТЕХСЕРВІС» та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено одне питання:
1. «Про надання дозволу ТОВ «ГРАНСТРОЙТЕХСЕРВІС» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості орієнтовною площею – 4,00 га за межами населеного пункту с.Вільшанка Подільського району Одеської області».
Доповідач: Рябокоровко В.М.
Питання порядку денного постійною комісією селищної ради було опрацьовано та з доповненнями винесене на розгляд сесії селищної ради.