Сьогодні, 23 грудня 2022 року, під головуванням селищного голови Сергія Дужія продовжилось пленарне засідання чергової 25 сесії Савранської селищної ради VIII скликання.
Участь у роботі сесії селищної ради взяли депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, радник начальника Подільської районної військової адміністрації Вадим Лісниченко, депутати селищної ради VIII скликання, апарат селищної ради, керівники комунальних закладів та установ.
Депутати селищної ради після оголошеної перерви продовжили розгляд питань Порядку денного пленарного засідання чергової 25 сесії селищної ради VIII скликання. Під час своєї роботи депутати розглянули ще тринадцять питань Порядку денного:
1. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23 грудня 2021 року №1682-VIII «Про селищний бюджет на 2022 рік»
Доповідач: Колеблюк А.Ф.
2. Про селищний бюджет на 2023 рік.
Доповідач: Колеблюк А.Ф.
3. Про надання згоди на прийняття товарно-матеріальних цінностей.
Доповідач: Ткаченко А.В.
4. Про організацію харчування дітей в закладах освіти Савранської селищної ради у 2023 році.
Доповідач: Усата С.І.
5. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ
Доповідач: Терпан О.В.
6. Про внесення змін та доповнень до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Савранської селищної територіальної громади Одеської області.
Доповідач: Орлов О.А.
7. Про виключення з мережі закладів культури Савранської селищної територіальної громади клубних закладів та внесення змін до структури КЗ « ЦКДІТ» Савранської селищної ради
Доповідач: Яновська Л.А.
8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Савранський ЦПМСД»» Савранської селищної ради Одеської області на 2021-2025 роки.
Доповідач: Лещенко В.Б.
9. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Савранської селищної ради на 2022 рік , затвердженої рішенням сесії селищної ради від 24.02.2022 року №1842-VIII, за 11 місяців 2022 року
Доповідач: Лавренюк О.М.
10. Про хід виконання Правил благоустрою на території населених пунктів Савранської селищної територіальної громади
Доповідач: Гуцол Г.В.
11. Про перейменування вулиць в населених пунктах Савранської територіальної громади Подільського району Одеської області.
Доповідач: Гуцол Г.В.
12. Про затвердження Перспективного плану роботи селищної ради на 2023 рік.
Доповідач: Герасимішина С.В.
13. «Про надання дозволу ТОВ «ГРАНСТРОЙТЕХСЕРВІС» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості орієнтовною площею – 4,00 га за межами населеного пункту с. Вільшанка Подільського району Одеської області».
Доповідач: Рябокоровка В.М.
Всі питання були попередньо обговорені на профільних комісіях та винесені на сесію селищної ради. В результаті своєї роботи по всіх питаннях прийняли виважені та конструктивні рішення з відповідними поправками та доповненнями.