5 січня 2022 року відбувся виїзд селищного голови Сергія Дужія в село Байбузівка на недобудований об’єкт (школа), який на даний час знаходиться в аварійному стані.

В роботі робочої групи взяли участь начальник відділу архітектури, містобудування та охорони праці Галина Гуцол, головний спеціаліст з питань протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи селищної ради Олег Орлов та староста села Байбузівка Любов Паламарчук.
Після проведеного обстеження, селищний голова наголосив, що недобудований об’єкт (школа) знаходиться в аварійному стані та під впливом погодніх умов продовжує руйнуватися, що може призвести до нещасних випадків у разі проникнення людей на його територію.
Робочою групою було рекомендовано винести дане питання на засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради для вирішення питання щодо вжиття заходів по забезпеченню безпеки для населення та подальших дій щодо демонтажу аварійного недобудованого об’єкту.