30 січня 2023 р. відбулася робоча нарада селищного голови Сергія Дужія з начальником Савранського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталією Цибулько.
У робочій нараді взяли участь секретар виконавчого комітету селищної ради Олена Кравець, начальник відділу правового забезпечення і кадрової роботи селищної ради Олена Терпан та начальник відділу архітектури, містобудування та охорони праці селищної ради Галина Гуцол.
В ході наради, з метою налагодження взаємодії та координації зусиль, присутні обговорили питання про проведення суспільно-корисних робіт у територіальній громаді в умовах воєнного стану, соціальну допомогу внутрішньо переміщеним особам, можливості служби зайнятості щодо їх працевлаштування.
Йшлося також про зміни у Постанові Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 753, якою визначено участь безробітних у роботах, які мають оборонний характер, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, задоволення потреб ЗСУ.