Сьогодні у відділі освіти, молоді та спорту Савранської селищної ради була проведена нарада для керівників закладів освіти, за участю інспектора ВЗНС Подільського РУ ГУ ДСНС Сергія Іванчини, спеціаліста з безпеки освітнього середовища Івана Лазора, представника Головного управління Держпродспоживслужби Любові Третьяк.

На нараді обговорили ряд проблем, а саме: створення та забезпечення класів безпеки, безпечне перебування дітей та дорослих в укриттях під час повітряної тривоги, організація харчування та упорядкування ділової документації закладів освіти.
Особливу увагу приділили питанню безпеки, функціонуванню та розвитку проєктів: «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі», «Класи безпеки» та «Рух юних пожежників - рятувальників».
Розглянуто питання дотримання вимог законодавства з питань безпечності харчових продуктів. Обговорено змінення підходів до організації харчування, підготовки та розроблення чотиритижневих меню.
Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.