24 лютого 2023 року за головуванням Олександра Паламарчука відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та гласності, засобів масової інформації.

В засідання постійної комісії взяли участь Населенко Є.О. - секретар селищної ради, виконуючий обов’язки селищного голови, Терпан О.В. – начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради, Орлов О.А. - головний спеціаліст (з питань протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи) та депутати селищної ради.

На засіданні було розглянуто питання про внесення змін до складу постійної комісії селищної ради з питань будівництва, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, про затвердження на посаду першого заступника селищного голови, про заходи щодо заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язань фінансового характеру за 2022 рік депутатами Савранської селищної ради.

На засіданні також розглянули питання про повторний розгляд клопотання про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,9844 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Савранської селищної ради.

В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради розглянуто.