22 січня 2024 року за головуванням Алли Починок відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту.
В засідання постійної комісії взяли участь заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник фінансового відділу Алла Колеблюк, директор КНП «Савранська лікарня» Алла Черноволюк, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, начальник відділу перспективного розвитку та закупівель Світлана Павленко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Анна Бондаренко, головний лікар КНП «Савранський ЦПМСД» Валентина Лещенко, директор Савранського ліцею Олександр Лебеденко, директор КЗ «ЦКДІТ» Людмила Яновська, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Надія Брицька та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про виконання Програми фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеської області на 2021-2023 роки.
2. Про виконання заходів ПРОГРАМИ фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Савранський центр первинної медико-санітарної допомоги» Савранської селищної ради у 2023 році.
3. Про затвердження Переліку та тарифів на платні соціальні послуги та з установленням диференційованої плати, що надаються структурними підрозділами КУ «Центр надання соціальних послуг» Савранської селищної ради Одеської області.
4. Про структуру КЗ «Центр культури, дозвілля і туризму» Савранської селищної ради.
5. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету».
6. Про погодження наміру передачі в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності, яке знаходиться на балансі КНП «Савранська лікарня».
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.