22 січня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з депутатом Савранської селищної ради, позаштатним радником начальника Подільської РВА Володимиром Бондарчуком та виконуючим обов’язки голови Савранської селищної ради Олегом Жируном.

 Одним з пріоритетних питань була підтримка та допомога Збройним силам України, адже Володимир Ростиславович та Савранська громада вже не вперше допомагає нашим захисникам.
 

«Від таких громадян, які проявляють свою ініціативу і не шкодують своїх сил та часу – залежить багато, зокрема й перемога України в цій нелегкій війні з російським агресором» - зазначив очільник району.

 Також Михайло Дмитрович акцентував увагу на прозорості використання бюджетних коштів, він зазначив, що всі очільники громад до закупівель та витрат коштів повинні відносяться виважено. Загалом поінформованість суспільства є одним з основних чинників його прогресивного розвитку, невід’ємною умовою демократії участі та важливою передумовою діяльності органів державної влади.
 По завершенні Михайло Дмитрович надав ряд відповідних доручень.