І на передовій, і у тилу кожен робить усе можливе, аби якнайшвидше здолати ворога та повернутися до мирного життя, реалізації усіх наших планів, які нахабно перервали загарбники.
З початку повномасштабного вторгнення жителі Саврані, сіл Осички, Кам'яне, Концеба та Байбузівка згуртувалися та почали виготовляти маскувальні сітки, які мають великий попит у військових. Робота наших жінок-трудівниць не зупиняється. Адже важливою складовою Перемоги є допомога та підтримка в тилу. Щодня, на місце «трудового бою», приходять десятки жіночок. Робота розподілена так, щоб її виконували швидко і вправно: одні нарізають тканини, інші майстерно їх в’яжуть на сітку.
Маскувальні сітки – це дієвий інструмент захисту військових на позиціях. Вони допомагають зробити "невидимими" місця розташування техніки, лінії окопів, захищають від снайперського вогню та заважають роботі ворожої артилерії.
В рамках підписаної угоди про проведення суспільно-корисних робіт між Савранською селищною радою та Савранським відділом Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості до плетіння маскувальних сіток було залучено одинадцять безробітних осіб та внутрішньо переміщених осіб.
Тож цими вихідними виконуючий обов'язки селищного голови Олег Жирун передав військовим 28 маскувальних сіток, сплетених безробітними.
"Наші захисники на передовій докладають максимум зусиль, щоб давати відсіч окупантам. Ми ж, усі разом, повинні підтримувати військових та робити все, щоб наблизити таку довгоочікувану Перемогу", – зазначив Олег Миколайович.
Щиро дякуємо всім, хто кує перемогу, за вашу підтримку, небайдужість, за те, що за першої потреби ви неодмінно відгукуєтеся та посильно допомагаєте українським військовослужбовцям.
Ми вистоїмо! Разом до Перемоги!