CNG – альтернативний вид автомобільного пального, який з кожним роком набирає все більшої популярності у світі. Для України ж використання CNG не є новинкою. Ми давно знаємо про екологічність та економічність цього виду пального, та не варто забувати і про те, що CNG — це також запорука власної енергонезалежності. А тепер більш детально:

1. Завдяки низькій вартості природного газу, використання CNG транспорту дозволяє зекономити перевізникам та власникам автомобілів на метані до 40% витрат на пальне. Для України, яка купує понад 70% пального за кордоном, зокрема в Росії і видобуває при цьому достатню кількість власного природного газу, використання CNG є особливо вигідним.

2. У великих містах автомобілі та громадський транспорт продукують до 90% усіх шкідливих викидів у повітря. Саме тому використання CNG пального, у відпрацьованих газах якого міститься у 2-3 рази менше вуглекислого газу та відсутні токсичні елементи, є запорукою збереження екології.

3. Окрім цього, саме CNG є найбільш безпечним видом пального у порівнянні з дизелем, бензином чи пропан-бутаном.

         В ДП «УКРАВТОГАЗ» переконані, що більш активне використання в Україні стисненого природного газу, як моторного палива, дозволить скоротити дефіцит нафтопродуктів, забезпечить більш швидке відновлення та подальший розвиток.

         Маючи високу зацікавленість у впроваджені зазначених вище переваг, фахівці ДП «УКРАВТОГАЗ» готові прийняти активну участь в переході автотранспорту комунальних установ та підприємств на CNG та подальшій співпраці з постачанням CNG-пального. Контактна особа з цього приводу – заступник директора з продажів ДП «УКРАВТОГАЗ»  Волошинов Сергій: електронна адреса s.voloshynov@naftadiv, телефон +380 50 981 76 68.