Хоч тепер в Україні працює поліція, а не міліція, щороку 20 грудня вшановують тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян. Саме цю дату визнано Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів МВС і Нацполіції України.

З перших днів російської агресії на нашу Батьківщину пенсіонери МВС Савранщини забезпечували спільно з поліцією патрулювання населених пунктів, взяли під охорону життєво важливі об’єкти громади, чергували на блок-постах, вступили до лав ЗСУ.
Сьогодні, в приміщені Національної поліції Савранщини, з хвилини мовчання за загиблими на полях війни на спільних зборах ветеранів та діючих співробітників поліції, Почесними грамотами начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, Савранського селищного голови Сергія Дужія та начальника Подільського районного Управління Національної поліції Віталія Мельниченка було відзначено пенсіонерів і ветеранів МВС і Нацполіції України.
І які б не були часи, які б зміни не приходили в наше життя — хай незмінними залишаться принципи людяності, патріотизму та законності.