Організатор громадського обговорення – Савранська селищна рада.
Пропонується перейменування вулиці Малярова в селищі Саврань на вулицю Героя України Олександра Вдовиченка.
Пропозиція щодо перейменування вулиці внесена депутатом Савранської селищної ради Шевченко О.В..
Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 66200, вул. Соборна , 9 селище Саврань, Подільський район, Одеська область або на електронну пошту селищної ради: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , або за телефоном: (04865) 34168.
Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовому вигляді, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.
Громадське обговорення заплановано провести у формі електронної консультації з використанням офіційного веб-сайту селищної ради в строк до 15 грудня 2023 року.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.
Відповідальною особою за організацію та узагальнення громадського обговорення є заступник селищного голови Лавренюк Олександр Михайлович.
Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради за посиланням https://savranrada.odessa.ua/ .
Також, додатково інформуємо, у випадку перейменування вулиці, на якій розміщена нерухомість, законодавством України не передбачена необхідність внесення змін до документа про право власності на нерухоме майно, зокрема свідоцтва про право власності, свідоцтва про право на спадщину, договору купівлі-продажу, дарування тощо.
Зміна відомостей про місцезнаходження юридичної особи та фізичної особи підприємця підлягає державній реєстрації відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань»