Михайло ЛАЗАРЕНКО: «Ворог продовжує нищити наші міста і села, наших людей… Проте ми не здаємося і даємо гідну відсіч не дивлячись на погодні умови. А тому надання допомоги всім, хто боронить нашу землю від загарбника, наразі є пріоритетним завданням для кожного українця»
Уже вкотре за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка було організовано відправку допомоги підрозділу поліції особливого призначення.
Об’єднана штурмова бригада – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.
Воїнам на передову передали автомобільний причеп та необхідні продукти харчування: тушонки, різноманітні м’ясні вироби, овочі та різні смаколики, крупи, мед, каву, чай, цукерки, хлібобулочні вироби, різноманітні солодощі, питну воду, яблука, теплі шкарпетки. А ще – дитячі малюнки та обереги, створені маленькими подільчанами, які майже на кожному пишуть такі важливі слова: «Повертайтеся живими!».
До допомоги долучилися:
- Колектив Подільської РВА на чолі з начальником Михайлом Лазаренко;
- Жителі Савранської громади на чолі з в.о. голови Олегом Жируном.
Отримуючи допомогу та подарунки, хлопці розуміють, що ночують в окопах недарма, а заради нашого спокійного майбутнього.
Працюємо, допомагаємо фронту, разом йдемо до Перемоги!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!