Ми хоронимо найкращих синів України, цвіт української нації.
Сьогодні Савранська громада прощалась з полеглим воїном, командиром другого стрілецького взводу третього стрілецького відділення другої стрілецької роти, молодшим сержантом - КОЛЕСНИКОМ ІВАНОМ ПЕТРОВИЧЕМ.
Друзі, побратими, односельці, керівництво громади, усі хто знав Івана прийшли сьогодні щоб віддати останню шану Людині, яка пожертвувала своє життя за волю українського народу, прикрила собою рідний край.
Іван народився у селі Неділкове, тут зростав, навчався у школі. Завжди був добрим та щирим, надійним плечем для своїх рідних. Він добре знав ціну незалежності кожного клаптика України.
3 червня 2024 року Іван Петрович, виконуючи бойове завдання по захисту України загинув поблизу населеного пункту Новопокровське, Покровського району, Донецької області. На вічний спочинок боєць повернувся на свою малу Батьківщину.
Висловлюємо глибокі, щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Нехай світлий спомин про КОЛЕСНИК ІВАНА ПЕТРОВИЧА назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто його знав, любив та шанував!
Три постріли почесної варти сповістили всім, що тут навіки спочив Герой, який загинув за Україну.
Вічна пам’ять Герою!IMG 5554IMG 5468IMG 5546IMG 5510IMG 5600IMG 5593