27 січня 2022 рік

Повідомлення

про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Савранської селищної ради « Про затвердження порядку та умов організації і проведення конкурсу з перевезення пасажирів на   приміських автобусних маршрутах загального користування на території Савранської селищної територіальної громади»

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Савранської селищної ради   оприлюднюється проект регуляторного акту – проект рішення виконавчого комітету Савранської селищної ради «Про затвердження порядку та умов організації і проведення конкурсу з перевезення пасажирів на   приміських автобусних маршрутах загального користування на території Савранської селищної територіальної громади »

Проєкт регуляторного акту спрямований на забезпечення виконання вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12. 2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», забезпечення організації пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території о Савранської селищної територіальної громади .

Мета прийняття регуляторного акта – врегулювання питання організації перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, які проходять в межах Савранської селищної територіальної громади. Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про автомобільний транспорт».

Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Савранської селищної ради http://savranrada.odessa.ua/ у розділі «Регуляторна політика»

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також  у відділі архітектури, містобудування та охорони праці Савранської селищної ради Одеської області.

 Зауваження та пропозиції до проекту акту приймаються:у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань відділом архітектури, містобудування та охорони праці протягом місяця з дня його оприлюднення на поштову адресу розробника: 66200, смт. Саврань вул. Соборна, буд. 9, Савранська селищна рада Одеської області, або в електронному вигляді на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта ».

      .