В засіданні сесії селищної ради взяли участь депутат Одеської обласної ради Вадим Колайденко, депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, представники Подільської районної військової адміністрації, депутати селищної ради VIII скликання, апарат селищної ради, старости старостинських округів селищної територіальної громади, керівники комунальних закладів та установ.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять відважних українських воїнів, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет та цілісність України.

За пропозицією депутата селищної ради були внесені зміни в порядок розгляду питань Порядку денного засідання чергової 25 сесії селищної ради VIII скликання і першим було розглянуто питання «Про оптимізацію структури загальної чисельності працівників апарату Савранської селищної ради, її виконавчого органів».

Так як рішення по даному питанню не було прийняте через недостатню кількість голосів, необхідних для прийняття рішення, частина депутатів не повернулась в сесійну залу після оголошеної перерви, що унеможливило подальший розгляд питань Порядку денного, в тому числі щодо внесення змін до бюджету на 2022 рік та затвердження рішення Про селищний бюджет на 2023 рік. Неприйняття рішень по даних питаннях ставить під загрозу подальшу роботу бюджетних установ громади по завершенню 2022 бюджетного року та їх функціонування у 2023 році.

Селищним головою Сергієм Дужієм було прийнято рішення про оголошення перерви в роботі пленарного засідання чергової 25 сесії селищної ради VIII скликання.